Ontvang gratis het eerste deel uit mijn werkboek
"Anders omgaan met verlies"

Webinars


Elke maand geef ik een webinar over een actueel thema uit de natuur. In de webinars geef ik zowel theoretische als praktische informatie over de onderwerpen. Voor deze webinars vraag ik een vaste bijdrage van €13,- excl. BTW. Tickets voor de webinars zijn eenvoudig te koop via de webshop

Thema ‘Angst’

Op 20 oktober geef ik een webinar over angst. Wat doet angst met onze hersenen? Welke functie heeft angst? Wat gebeurt er met ons lichaam als we bang zijn? Wat voor effecten heeft angst op lange termijn? Zijn vragen die ik tijdens dit webinar zal beantwoorden.
Maar ik besteed ook aandacht aan wat angst ons wil leren. Waarom is het ook heel nuttig? En kun je het beter niet uit de weg gaan?
Als laatste geef ik tools hoe je je angst piek zelf gemakkelijk kunt verminderen!

Niet voor niks ervaren we meer angsten in de herfst. Er schijnt namelijk letterlijk licht op onze schaduwkanten. Veel mensen houden zich liever met anderen bezig in plaats van zichzelf. De natuur vraag ons in deze tijd van het jaar juist meer naar binnen te gaan, waardoor we ook met onze angsten, stress en onrust geconfronteerd worden.

Ik hoop je te zien op 20 oktober!
Aanvang: 20:20u


Thema ‘winter’

Op 6 november geef ik een webinar over de winter. Precies op de start van de energetische winter leer ik jou alles wat we van de winter kunnen leren.

Ik beantwoord o.a. de volgende vragen:

  • Waarom hebben zoveel mensen last van een winter depressie?
  • Hoe komt het dat we ons vaak zo moe voelen tijdens de winter?
  • Wat doet de natuur in de winter?
  • Wat kunnen wij als mensen hiervan leren?
  • En hoe zorg je ervoor dat je de winter doorkomt zonder te veel neerslachtige gevoelens?

Ook bespreek ik wat we in de maatschappij in de winter massaal doen, terwijl ons eigenlijk het tegenovergestelde wordt gevraagd…
Ik geef je concrete tips hoe ook jij kunt verstillen in hectische dagen. En ik leer je waarom het essentieel is dat je rust neemt.

Aanmelden dus!