“Verbinden met jezelf”


Thema dag 20-12-2020

Op 20 december 2020 organiseer ik de themadag “Verbinden met jezelf”. Ben je klaar om die handrem los te laten? Klaar om de droom die je al langer hebt te realiseren? Om te leven vanuit jouw hart? En om onderstaande woorden in de mond te nemen?
“Ik neem ten volle de verantwoordelijkheid voor mijn eigen successen in het leven. Ik verschuil me niet langer achter iets wat me kleiner maakt dan wie ik ben? Alleen ik heb de sleutel voor het realiseren van mijn droom”.

Voel je dat er iets kriebelt? Merk je een onderbuik gevoel wat zegt “ja” ? Weet je intuïtief dat dit over jou gaat maar vind je het spannend?

Ik durfde ook niet. Werd al misselijk bij het versturen van een factuur van €250,-
Ontslag nemen vond ik niet moeilijk. Niet omdat ik een plan klaar had liggen, maar omdat ik steevast een burn-out kreeg, elke keer dat ik weer een baan in het onderwijs nam. Alsof ‘iets wat groter is dan ik’ mij die keuze liet maken. Maar ja.. wat moest ik doen dan. Ik kreeg mooie opdrachten om met iemand te werken. Vanuit zijn/haar visie. Die nam ik, maar elke keer liep dat ook vast. Voelde ik me niet gezien en erkend in wat ik deed en zelf te bieden had.

Ik runde mijn bedrijf vanuit angst. Angst dat ik niemand op mij zit te wachten. Een overtuiging dat wat ik aanbied geen waarde heeft. Angst dat ik mensen teleurstel.

Bovenstaande volgde allemaal vanuit een diepe en zeer oude overtuiging dat wat ik geef nooit voldoende is. Deze overtuiging is ergens in mijn jeugd in mijn hoofd komen te zitten. En had dus tot voor kort een diepe impact op mijn handelen.

Deze oude opvattingen aankijken en vervolgens los laten heeft ruimte gemaakt om mezelf zichtbaarder te maken en te gaan staan voor mijn eigen droom.

(In plaats van de verwachting of de manier van iemand anders..)

Herken je dat?
Je weet dat er meer is dan wat je nu doet.
Er een droom is waar je vaak aan denkt en zo blij zal zijn dat je daar iets mee zou kunnen doen?
Het gevoel dat anderen beter zijn dan jij; je minder waard bent?
Er veel verwachtingen van anderen zijn waar je aan probeert te voldoen?

I see you.

thema dag verbinden met jezelf

Ben je klaar om de achterliggende blokkade aan te kijken?

  • Deze onbewuste blokkade zorgt ervoor dat je niet verder komt in het leven.
  • Het kan zomaar zijn dat de blokkade een beschermingsmechanisme is.
  • Door de oorzaak van de blokkade aan te kijken kan dit harde deel transformeren in zachtheid en liefde.
  • Hoe je dit deel gaat aankijken? Tijdens een systemische opstelling.
  • In een opstelling maak je contact met jouw familiesysteem.
  • Wat draag jij bij je wat niet van jou is? Wat mag je los laten om je eigen leven te laten stromen?
  • Durf je op je eigen plek in je familiesysteem te gaan staan en zodoende meer zelfvertrouwen te krijgen, meer flow en meer levensenergie?

Dan ontvang ik je heel graag op 20 december!

Ja ik meld me direct aan!

————————————————————–

Klaar om nu écht te stoppen met uitstellen en het toe te passen in je business? Je groei en succes zit hem niet in het denken, lieve jij. Het zit hem in het DOEN. En ik deel minstens 22 praktische tips en adviezen in deze bundel – waar jij direct mee aan de slag kan.


#1 Systemische opstellingen
#2 Meditaties en Visualisaties voor het openen van je hart
#3 De kracht van beweging

# BONUS: Je krijgt mijn intuitie er deze dag bij. Waar ik me jaren tegen heb verzet om mijn eigen bron van onuitputtelijke wijsheid te gebruiken is hij nu mijn motor.

Voor deze dag vraag ik een bijdrage van €170,- incl btw.

Gooi deze dag in je mandje. Want wees eerlijk… Waar ben je bang voor? Dat je werkelijk in je leven gaat doen wat je al jaren wenst?…..

————————————————————–

Terugkeren naar de bron kan alleen tegen de stroom in

Verbinden met jezelf

Terugkeren naar de bron kan alleen tegen de stroom in

Niet voor niks staat deze quote bovenaan mijn homepage. Als je besluit je te verbinden met jezelf; je werkelijke zelf, dan kan het niet anders dan dat je blokkades tegenkomt op deze weg. Deze blokkades hebben er mede voor gezorgd dat je niet meer met jezelf verbonden bent!

Besluiten je echt te willen verbinden met je in je diepste kern bent en daar ook naar te handelen kan doodeng en ongemakkelijk zijn. Je doet niet voor niks al jaren je best jezelf te onderdrukken. Niet voor niks ben je een kei geworden in dingen doen die eigenlijk niet bij je passen.

Die blokkade, die handrem is er ook niet voor niks. Het heeft je beschermt in moeilijke situaties. Hierdoor heb je minder teleurstellingen hoeven ervaren. Minder pijn. Maar er is ook dat moment dat je zelf voelt dat je dit niet meer nodig hebt, sterker nog; dat het je in de weg zit! Het kan er nu voor zorgen dat je je flyer nog steeds thuis in een dichte doos hebt liggen. Dat je keer op keer twijfelt over de prijzen die je vraagt. Of dat je maar blijft hangen bij die baan waar je eigenlijk niet blij van word….

Ik vraag je nu: wat als je datgene doet waar je wel ECHT blij van wordt? Zonder angst. Maar in volledige vertrouwen!


————————————————————–

Suzan was 23 toen ze voor het eerst in aanraking kwam met een familieopstelling. Sindsdien heeft dit fenomeen haar nooit meer los gelaten. Inmiddels vijf jaar geleden besloot ze zelf een opleiding te doen in systemisch werk en coaching. Bij Elmer Hendrix van het Instituut voor Systemisch Werk leerde ze de ambacht van dit boeiende vak. En heeft meerdere na -en bijscholingen gedaan. Suzan voelt zich als een vis in het water met het systemische veld. Het veranderde haar leven voorgoed.
Are you in?

testemonial

————————————————————–

Boek hier je ticket!

Deze themadag is een waar cadeau aan jezelf. De grootste hobbels zijn onze grootste leermeesters. Op naar meer verbinding met jezelf, zodat jij keuzes kunt maken vanuit je hart. Want na deze dag weet je hoe het voelt om verlost te zijn van datgene wat je al zo lang tegenhoudt. Je mag het spannend vinden. Heel eerlijk; dat vind ik ook. Want weet als het niet spannend is, is het niet belangrijk genoeg. Ik nodig je uit om uit je comfort zone te stappen. Want dit is waar de magie kan ontstaan. Toch?!

————————————————————–

Nog even praktisch

Het aantal deelnemers van deze dag is 12, met mij erbij maakt 13. VOL = VOL (ik hanteer een wachtlijst systeem)

Na aankoop via mijn webshop ontvang je een email met alle praktische informatie op een rijtje! In de week van 15 december ontvang je de laatste voorbereidende email met alles waar je aan moet denken en wat je verder mee moeten nemen.

————————————————————–

Wat kun je van mij verwachten?

Tijdens deze dag geef ik je mijn ziel, mijn intuïtie en mijn (gediplomeerde) kennis! Inmiddels kan ik mezelf meester noemen in het creëren van groepsveiligheid. Dit proces bewaak ik dan ook met hart en ziel.

Ondertussen heb ik 2 HBO opleidingen afgerond, beide op het gebied van mensen en hun ontwikkeling en gedrag.
Ben ik opgeleid en gediplomeerd om aan de slag te gaan met systemisch werk en familieopstellingen.
Heb ik 2 mindfulness trainer opleidingen afgerond waardoor ik erkende MBSR, MBCT en MBCL trainingen mag en kan geven.

En als laatste neem ik mijn belangrijkste leerschool mee in alles wat ik doe: mijn meerdere reizen rond de wereld. Van dicht bij heb ik allerlei volkeren zien handelen. Weet ik wat dankbaarheid ECHT betekend en heb ik ervaren wat Ware rijkdom is (en nee, dat vind je niet in bezit…)

BOEK HIER JE TICKET!

————————————————————–

Op deze thema dag ga je aan het werk met de volgende werkvormen:

#1 Systemische opstellingen
Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons (collectief) onderbewuste. De basis van je leven wordt gevormd door de mensen uit je familiesysteem. Al deze mensen hebben hun stempel op je achtergelaten.

Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet veranderd of omgedraaid, dan geeft een opstelling je de mogelijkheid tot een totaal andere kijk en ingang op de kwestie.

#2 Meditaties en Visualisaties voor het openen van je hart
Ik neem je mee in de wondere wereld van de visualisatie. Wat is het? Hoe werkt het? Je gaat ervaren hoe krachtig het is om steeds een laagje dieper jouw wensen en dromen te visualiseren. We maken hier bewust gebruik van het ‘waar besteed ik mijn aandacht aan’-principe. Alles wat we aandacht geven, groeit! Dus ook je dromen.
Meditaties zorgen ervoor dat we uit ons hoofd blijven. We willen tijdens deze dag zoveel mogelijk voelen en ervaren!

#3 De kracht van beweging
We gaan bewegen! Deze techniek leerde ik al tijdens mijn studie aan de theaterschool. Daar werd mijn liefde voor beweging absoluut geboren. Tijdens deze themadag deel ik deze liefde met jou. Nee, het is geen dans. Schrik maar niet. Laat je verassen door mijn energie die compleet aangaat elke keer als ik deze werkvorm toepas!
Waarom? Omdat beweging je laat zakken in je lijf!

magie in je leven

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is de mooiste investering je kunt doen. Het betaalt zich al-tijd terug. In dit geval met inzichten en los laten dat wat je niet meer dient. Waardoor je die echte verbinding met jezelf kan gaan maken! Én vergeet niet de andere deelnemers die er ook zijn voor jou. We zijn ervoor elkaar. Want een groep vormt zich nooit ‘toevallig’.

De themadag “Verbinden met jezelf” is voor mij een van de spannendste dingen die ik tot nu toe heb gedaan. Wist je dat deze dag tot stand is gekomen door middel van een opstelling? Net als de prijs en het aantal deelnemers? Nee, niks is zomaar…

BOEK HIER JE TICKET !

De live sessie staan vast. Het werkboek en de meditaties kun je op elk gewenst moment invullen en beleven. Daarnaast biedt het werkboek een overzicht van je eigen ontwikkeling. En hou je mooie contacten over waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Ik hoop tot gauw! Het lijkt me fijn als je er bij bent!

Suzan
suzan@praktijknine2five.nl