Van onrust naar rust in 56 dagenJe beschrijft jezelf als ‘druk druk druk’. Zit nooit stil, zorgt altijd voor een ander. Jij bent de spil in het web, zowel thuis als op je werk. Je bent sterk, gaat altijd maar door en draait je hand nergens voor om. Toch? Of word het je stiekem ook wat te veel..
Goed nieuws! Special voor jou ontwikkelde ik dit programma: van onrust naar rust in 56 dagen; van stress naar balans!

Je racet vaak van hot naar her.
Je hebt het gevoel dat je overal achteraan loopt.
Je verliest bakken met energie op een dag maar laat je nergens aan op.
Je merkt dat het piekeren niet meer stopt.
Je wilt nu écht stappen zetten. Want je weet; als je zo door gaat belt binnenkort de burn-out aan.
Inmiddels heb je al een aantal boeken over mindset en geluk gelezen, heb je al meerder inzichten gekregen. Maar lukt het je maar niet om meer balans in je leven te krijgen.
Je bent klaar om stappen te zetten.
Om bewuster te leven en eindelijk die stress los te laten!

Dan is het “Van onrust naar rust in 56 dagen” programma helemaal geschikt voor jou!

Ja ik wil contact met Suzan over dit programma!


56 dagen. Minder dan 8 weken. Dat is alles wat je nodig hebt om te leren leven vanuit meer rust, aandacht en bewustzijn. Na deze 56 dagen ben je in staat om vanuit de nieuwe jij je leven voort te zetten!

Wist je dat mindfulness is DE methode is die wordt voorgeschreven door (huis)artsen, neurologen en psychiaters wanneer mensen langdurige stress -en spanningsklachten ervaren.

“Tijdens die programma richten we ons op je gedachten. We leggen in minder dan 2 maanden het fundament waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.”

Maar liefst 85% van onze gedachten gaan over het verleden of de toekomst.
Doordat ons hoofd zo vol zit, zien en voelen we niet meer wat er eigenlijk NU gebeurd. Terwijl het NU vol zit met mooie momenten waar ook jij van kan genieten!

https://praktijknine2five.nl/wp-content/uploads/2020/11/van-onrust-naar-rust-in-56-dagen-programma.jpg

Wat? Een programma gericht op bewust aandacht schenken en je gedachten, om meer rust en balans in je leven te integreren. Zodat je naast alle ballen die je hoog moet houden ook jezelf blijft opladen.


Voor jou? Voel dat je stresslevel elke week toeneemt? Merk je dat je nek en schouders steeds vaker vast zitten? Reageer je kortaf tegen de mensen om je heen? Heb je het gevoel dat het leven controle over jou heeft in plaats van jij over het leven? En…. ben je dit zat! Voel je dat dit anders kan maar weet je gewoon niet hoe dat moet?


Wanneer? 56 dagen lang, 1 keer 1.5u per week. Op een door jou gekozen moment.
Waar?  Online, zodat we ondanks snot en andere virussen het programma gewoon kunnen continueren.
Wat kost het? € 777,- incl. BTW (inclusief 12u 1 op 1 sessies, zeer uitgebreid werkboek. Thuiswerk opdrachten, mp3 bestanden zodat je zelf gericht aan de slag kunt!Door wie? Suzan geeft de training en coacht je om helderheid te krijgen in jouw gedachten en waar je stress en spanning vandaan komt. Suzan rondde meerdere opleidingen af tot gecertificeerd Mindfulness trainer (MBSR, MBCT & MBCL). Daarnaast is ze gediplomeerd in systemisch werk en systemische familie opstellingen. Staat ze bekent om haar fijne stem voor meditaties en visualisaties. Leidt zowel online als offline maancirkels waarin al meer dan 40 vrouwen deelnamen en door haar fijne energie ook steeds terugkeren.

Ja, ik wil een vrijblijvende call met Suzan over dit programma!

“Suzan heeft zo’n fijne stem om naar te luisteren. Elke keer weer neemt ze me direct mee in een meditatie” – Alyssa

Hi, ik ben Suzan Coach, trainer en spreker.

wil jij ook minder onrust en meer rust ervaren?

Ik kan mij zo voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt, zoals:

Waarom duurt het progamma 56?
Is er bewijs dat mindfulness werkt en waar kan ik deze wetenschappelijke onderbouwing vinden? 
Voor meer rust kan ik toch ook naar de sportschool? Waarom dan dit programma?

De antwoorden op deze- én op al je andere vragen, vind je hier onderaan deze pagina!

Het ‘Van onrust naar rust in 56 dagen’ is EEN EXTRA BIJZONDER programma. 

Juist omdat hij geheel 1 op 1 is heb ik alle aandacht voor jou! Binnen de sessies hoef je alleen maar rekening te houden met jou. Alles wat er in je om gaat mag je benoemen. Juist door dingen te benoemen kun je gaan beginnen met oplossen en helen. Ik snap dat dit in het begin gek is, misschien zelf onwennig. Niks moet, alles mag naar behoefte. Ik durf stiltes te laten vallen. Want juist in stilte kunnen we de antwoorden gaan ontdekken. Jouw onrust is het vertrekpunt. Jouw gevoel van “dit wil ik niet meer, het moet anders”. En geleidelijk aan zul je zelf ervaren dat de verandering er al is!

https://praktijknine2five.nl/van-onrust-naar-rust-in-56-dagen/


Review van andere deelneemsters:

Suzan is een feest om bij te zijn. Ze geeft ruimte aan verdriet en tegelijk vergeet ze nooit naar de mooie dingen te kijken. Een aanrader!” – Roos

Het ‘Van onrust naar rust in 56 dagen’ programma is niet gemakkelijk.

Toen ik me aanmeldde wist is dat dit niet vanzelf zou gaan. Suzan bevestigde dit in de intake. Verandering en iets nieuws aanleren betekent ook oefenen en doorzetten. Vooral in week 3 had ik het zwaar. Mijn enthousiasme van de eerste weken was wat gezakt en zowel werk als prive stond ik voor uitdagingen. Suzan leerde me dat juist door eerlijk te zijn over hoe ik me voelde dat daar de sleutel zit tot al meer rust ervaren.

Richting het einde van het programma voelde ik steeds meer vertrouwen om het zelf te doen. Inmiddels kende ik mijn valkuilen en had ik meerdere tools die ik kon inzetten tijdens stressvolle momenten. Ik ben zo blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd om me aan te melden voor dit programma! – Manon

van onrust naar rust in 56 dagen

IK DOE MEE!

Herken jij jezelf in één van bovenstaande? Ben je er klaar voor om nu echt met je stress en spanning aan de slag te gaan. Ben het zat om je leven op de automatische piloot te lopen en wil je vanuit rust kunnen genieten? Meld je dan gelijk aan!!

Als je er klaar voor bent om verandering aan te brengen in je leven! Naar minder onrust en meer rust verlangt!

Note: Suzan is mindfulness trainer en coach, en vervangt hiermee geen therapeut of psycholoog. Mocht tijdens het programma blijken dat er meer speelt dan alleen stress? Dan zal Suzan altijd het advies geven contact op te nemen met je (huis)arts.

Voor wie is het programma bedoeld?
Voor iedereen die voelt dat stress en spanning maar niet weg gaat. En inziet dat het zo niet langer kan. Dat het leven te kort is om te blijven piekeren, maar simpelweg niet weet hoe je dat kunt bereiken. Je bent niet vies van mindsetwerk, en staat open om de volledige verantwoordelijkheid te dragen van jouw eigen leven.

verander je onrust naar rust in 56 dagen


Ik ben er klaar voor
Ben jij klaar om je automatische patroon te doorbreken? Om, een nieuwe vaardigheid aan te leren waardoor je eerst door de onrust zal gaan om vervolgens meer rust in je leven te ervaren? Durf jij ALL IN te gaan om je eigen gedachte patroon onder de loep te nemen en ze te (positief) te veranderen waar nodig? Ben je bereid om dingen anders te gaan doen, of anders te kijken naar jouw manier van leven? Om meer zelfvertrouwen te voelen? Om beter je eigen grenzen aan te geven, ZONDER schuldgevoel? Ja, ja en ja? Dan nodig ik je uit om deel te nemen!

Wat?

  • 56 dagen lang
  • 8x 1.5 uur een op een sessies
  • Een werkboek met theorie en oefeningen
  • Mp3 die je vervolgens gedurende een week ook zal luisteren…. 😉
  • Heel veel echte aandacht van mij zodat jij met meer rust je leven kan vervolgen!

Wat houdt het ‘Meer rust in 56 dagen’ programma in?

We beginnen met het doorbreken van je automatische piloot. Vervolgens kijken we naar wat de oorzaken zijn van jouw stress en onrust. Gaan we via jouw (beperkende) gedachten naar gedachten die je zelfvertrouwen geven. Je leert beter je grenzen aan te geven, doordat je bewuster bent geworden wat stress bij jou veroorzaakt. Door te weten wat je energie kost, kun je andere keuzes maken die je energie zullen opleveren!
Je krijgt na elke sessie (t)huiswerk voor de volgende sessie zodat je gedurende 56 dagen aan de slag blijft met het programma.

schrijven maakt je hoofd leeg en zorgt dus voor minder onrust en meer rust

Praktisch
Data: 8 weken aaneengesloten door jou gekozen!
De training is geheel online zodat het niet uit maakt waar je woont en altijd door kan gaan, ongeacht verkoudheid en/of virus..
Plek voor 1 deelnemer. Het programma is geheel 1 op 1
777,- euro incl BTW. Deze prijs is inclusief alles, werkboek, mp3 door mij ingesproken, handouts, oefeningen en heel veel 1 op 1 aandacht!

Voel jij een JA? Vertrouw je intuïtie. Ook als je nog wat vragen hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij, meer rust en balans zult ervaren!


Heb je twijfels, en vraag je je af of dit iets voor jou is?  Mail mij gerust.
Nadat je het contact formulier hebt ingevuld neem ik contact met je op om een bel afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek kijken we beide of het goed voelt. Ook luister ik goed naar je verhaal om erachter te komen of dit programma geschikt is voor jou. In sommige gevallen is contact met de (huis)arts nodig of stuur ik je door naar een collega.
Indien we besluiten samen te werken ontvang je van mij al het materiaal wat je de komende 56 dagen nodig zult hebben en kunnen we aan de slag!

Twijfel je nog? Misschien is de online meditatie cursus dan wat voor jou? In deze laagdrempelige cursus leer en ervaar je wat meditatie voor je kan doen. Deze geheel online cursus kun je in je eigen tijd en tempo volgen. Probeer hem tijdelijk voor maar €44,- excl BTW

Klik hier om je online meditatie cursus direct te bestellen. Na bestelling kun je zelf gelijk aan de slag

Bijna vergeten! Nog even een antwoord op de eerder gestelde vragen!

Waarom duurt het progamma 56? Onderzoek wijst uit dat er 56 dagen voor nodig zijn als je iedere dag oefent om je hersenen dusdanig te veranderen dat stress niet meer je motor is.

Is er bewijs dat mindfulness werkt en waar kan ik deze wetenschappelijke onderbouwing vinden? Ja zeker! verschillende Amerikaanse onderzoeken hebben aangetoond dat Mindfulness na 56 dagen een verandering in de hersenen heeft veroorzaakt. Dit is op mri-scans te zien. Mede hierom wordt het steeds vaker door artsen voorgeschreven. Voor meer info neem contact op met Suzan

Voor meer rust kan ik toch ook naar de sportschool? Waarom dan dit programma? Dat klopt deels. Waar sporten zorgt voor een ontspannen en goed functionerend lichaam zorgt mindfulness voor de mind en de hersenen. Zelf ben ik voorstander van EN En.

Ben je benieuwd naar het overige werk van Suzan? Volg haar op sociale media voor inspiratie of neem een kijkje op de pagina over de maancirkels!