Wie ben ik?


Suzan Brussee-Buijs

Mijn naam is Suzan, 33 jaar. Getrouwd. Mama van een zoon en een dochter.


Antwoorden

Het liefst hou ik me bezig met het vinden van antwoorden van grote levensvragen. “Wat is mijn taak hier op aarde?” Waarom hebben onderwerpen als verdriet en dood geen plek in de samenleving?” “Waarom vertrouwen we zoveel op wetenschap terwijl we ook een intuïtie hebben?” Op sommige vragen heb ik een antwoord en op andere niet.


Ik ben..

Ik ben een wereldreiziger. Met mijn rugtas de wereld rond. Op zoek naar mensen. Naar verhalen. Naar ‘hoe het ook anders kan?’ Met blote voeten de natuur in. Een bus in stappen en niet weten waar ik uitkom aan het eind van de dag. Ik hou er van! En nu met twee kinderen woon ik dicht bij de Veluwezoom. Ik laat mijn kinderen graag de natuur zien. Hoe het continue in beweging is. Dat alles onderdeel is van de kringloop. Ik hou er van om te verdwijnen in diepzinnige gesprekken. En weg te dromen van al wat het leven ons te bieden heeft. Ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Ik ben dol op stilte.

Bakken haalt mij uit mijn hoofd. Net als yoga trouwens. En wandelen. Ik kan genieten van een Merel die een bad neemt op het dak van ons schuurtje en ik kan huilen van verhalen over het leven.
Ik kijk nog altijd Friends. En als ik moe ben ben ik een kei in het maken van super slechte en snoeiharde grappen.. Vraag maar aan mijn man 😉

Bio
Geschoold en gediplomeerd (in chronologische volgorde..)
docent theater en maatschappijleer
systemisch werk; systemische familieopstellingen
relaxed bevallen
miskraam begeleiding
mindfulness trainer (categorie 2)