Referenties

Ik heb de Mindfulness voor Mama’s cursus bij Suzan gevolgd. Elke week keek ik er weer naar uit. Zoveel interessante weetjes. Fijne oefeningen en veel gezelligheid maken dat ik de cursus en Suzan ga missen!

Desiree

Mindfulness review
Suzan is een feest om bij te zijn. Ze geeft ruimte aan verdriet en tegelijk vergeet ze nooit naar de mooie dingen te kijken. Een aanrader!

Roos

Onlangs 2 hele fijne videogesprekken gehad met Suzan. We hebben haar leren kennen via instagram, waar zij regelmatig over onderwerpen post die ons aanspreken.

We zitten in een vruchtbaarheidstraject waardoor wij met rouw, verlies en verdriet te maken hebben gehad. Wat wij opmerkten is dat de vrouw vaak centraal staat en de man een beetje ‘vergeten’ wordt in dit hele traject. We zochten hulp en een manier om dit probleem meer bespreekbaar te maken.

Tijdens de videogesprekken voelde alles heel relaxt. Suzan nam de tijd en de gesprekken verliepen soepel. Suzan is en fijne, lieve vrouw die aanvoelt wat iemand nodig heeft. Ze luisterde naar ons verhaal en naar mijn vriend. Naar zijn kant van het verhaal en zijn emotie hierbij. Ze kon hem tips geven en wat tools om hem verder te helpen. Ze voelde goed aan wat hij nodig heeft. We kunnen zeker zeggen dat de gesprekken hem verder hebben geholpen.

Annelies

Na mijn miskraam had ik veel negatieve gedachten en Suzan heeft mij verschillende manieren geleerd om daar beter mee om te kunnen gaan. Met behulp van meditatietechnieken ben ik meer ‘in het nu’ en kan ik er bewust voor kiezen om aandacht aan mijn verdriet te schenken of juist niet. Dit geeft mij veel rust. Daarnaast biedt Suzan een luisterend oor, begrijpt ze waar ik mee zit, en geeft ze me het gevoel dat mijn gedachten normaal zijn. Naast de online sessies neemt ze in de moeilijke wachtweken ook nog extra contact op om te vragen hoe het gaat, wat ik erg waardeer! Hieruit blijkt dat ze echt persoonlijk betrokken is. Kortom, Suzan heeft me ontzettend geholpen om meer ontspannen met mijn kinderwens om te gaan en moed te houden na elke teleurstelling.

Anke