Praktijk Nine2Five

Verdriet
Je voelt je verdoofd en verslagen… De oorzaak ligt in het verdriet wat je met je mee draagt..
Het zorgt ervoor dat je de grappen van vriendinnen niet meer kunt horen. De knuffel van je lief niet meer kunt voelen. Dat je die mooie plek tijdens je vakantie niet meer kunt zien.

Je voelt je boos. Waarom moet jou dit overkomen?! Je voelt je moe alsof al je energie uit je wordt getrokken. En tegelijk voel je je verlamd. Geen stap kun je meer zetten zonder hier aan te denken.
Nota bene jij; jij die altijd alles aan kon. De gangmaker van de groep. Die altijd klaar stond voor anderen. En nu niet. Terwijl de rest van de wereld doorgaat en jouw gevoelens lijkt te vergeten zit jij vast. Alleen.

Nooit had jij gedacht dat verdriet, het gemis en het verlangen zoveel impact op je zou hebben. Dat je zo ver verwijderd zou raken van de persoon die je altijd was. Maar nu niet. Nu is er alleen dat verdriet. Je weet niet meer wat je ermee moet doen. En of je ooit die persoon van voor dit verdriet zal worden..

Hoe zou het voor je zijn als…
Verlang jij er naar dat je de zon weer op je huid kon voelen?
Wil jij niet meer boos zijn op die vriendin die haar zwangerschap aankondigt omdat jij vind dat jij de eerste van jullie groepje had moeten zijn?
Zou jij ook graag met oprechte plezier naar je werk gaan in plaats van dat het een afleiding van je verdriet is?
Ben je er klaar mee dat je je eenzaam in je relatie voelt omdat het lijkt dat je partner wel door gaat met leven maar jij niet?
Wil jij gewoon weer die leuke moeder voor je kinderen zijn die je voor dit verdriet was?

Wil je niks liever dan weer ‘normaal’ verder kunnen met leven maar weet je gewoon niet hoe?

Welkom
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik ben Suzan. Door mijn eigen ervaring met verdriet, en mijn weg om hiermee om te gaan en verder te kunnen leven, ben ik mij gaan professionaliseren om ook anderen te kunnen coachen hoe om te gaan met verlies en verdriet. Zodoende heb ik Praktijk Nine2Five op gezet. Een plek waar je weer leert leven na het intense verdriet wat jou is overkomen.
Praktijk Nine2Five is er voor jou, als het anders loopt in het leven. Als je moet dealen met verdriet zonder dat je ooit echt heb geleerd wat het is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2289-1024x683.jpg
Coaching aan de IJssel

Samen in actie!
Ik ben een holistische coach. Alle pijn en verdriet zijn er niet zomaar, maar het wil je iets leren, iets laten zien. Ik ben eerlijk. Ik ben een kei in luisteren en samenvatten maar ik ben nog sterker in jou aan het werk zetten. Aan luisteren heb je in het begin heel veel, maar uiteindelijk niks. Samen zetten we jouw verdriet om in actie. Ik laat je je eerste bewuste stappen zetten, MET dat verdriet. Zonder daar een oordeel aan te geven, zonder het anders te willen. Want dit is nou eenmaal jouw werkelijkheid. Jouw realiteit. En hoe meer je dat durft te zien, kan je ervaren wat het je geeft. Daarom ben je welkom bij mij.

Voor wie?
Ik werk samen met vrouwen en mannen die te maken hebben gehad met het overlijden van iemand uit je gezin. Dit kan o.a. zijn:

Weet je dat je weer kunt leren om te genieten van het leven? Zonder schuldgevoel? Het kan echt!
Jouw eerste stap? Neem geheel vrijblijvend contact op met mij dan vertel ik je hoe we dit samen kunnen bereiken. Ik ben er voor je en vertel je heel graag hoe ook jij je weer gelukkig kunt voelen!