Leven met de maan

Online maancirkel (winter editie 2020/2021)


Op 14 november 2020 start ik met een unieke reis. Drie maanden lang deel ik alles met jou over de maan, haar energie, de natuur en natuurlijk welke invloed dit heeft op ons gedrag. Alles haal ik uit de kast om van het seizoen waar velen van ons niet op ons best zijn, om te toveren tot een mega fundament waar je de rest van het jaar de vruchten van zal plukken!

“In de winter ervaar ik altijd minder energie.”
“Ik heb het gevoel dat ik ‘s winters het licht mis.”
“Ik mis gelijkgestemde vrouwen om me heen die net als ik weten dat er meer is tussen hemel en aarde.”
“Er is zoveel onrust in mijn leven dat ik het moeilijk vind te focussen op iets wat ik echt graag wil.”
“Ik weet inmiddels dat de maan invloed heeft op mijn gedraag en ik wil graag weten waarom.”

In de online maancirkel ga je je 3 maanden lang verbinden met de energie van de maan. Samen met 12 andere vrouwe die hetzelfde doel hebben als jij! Met elkaar gaan we 3 maancyclussen lang iedere nieuwe en volle maan live met als doel een diepere verbinding met onszelf te ervaren, in harmonie van de maan. Want aan dit ‘haakje’ hangen we alle elementen op. Dit komt aan bod:

————————————————————–

#1 De energie van de actuele maan
#2 Dromen vanuit je hart
#3 De kracht van visualisatie
#4 Bewust rust nemen vs bewust actie ondernemen
#5 Selfcare
#6 inzicht krijgen in je eigen handelen

# 7 En natuurlijk delen met andere krachtige vrouwen

————————————————————–

6x live met een vaste en krachtig openingsritueel(!) 12 meditaties afgestemd op de energie van de actuele maan
Meer dan 40 pagina’s-tellend hand- & werkboek met ontelbare inzichten & opdrachten

online maancirkel winter editie

Deze winter editie is een bijzondere. Want niet voor niks duurt deze editie 1 maar 3 maanden. Binnen deze 3 maanden is er alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Aan 4 elementen besteed ik extra aandacht:
#1 inzicht krijgen in je eigen handelen. Alleen door inzicht kan bewustwording ontstaan.
#2 Leven vanuit je hart. Het hart raakt vaak ondergesneeuwd door ons ego. Maar juist onze hartenwensen kunnen van ons prima leven een droomleven maken!
#3 Bewust actie ondernemen op de juiste momenten. Hierdoor ontstaat het gevoel van flow.
#4 Jezelf en andere ondersteunen wanneer het leven donker en grauw is. Immers, het leven is cyclisch. Alles komt en gaat. Geluk kan niet zonder verdriet. En na donker komt weer licht. Elkaar kunnen en durven te ondersteunen zonder oordeel maakt dat je zal ervaren dat alles er mag zijn. Al overtuigd?
————————————————————–

De eerste maancirkel van Suzan vond plaats in februari 2020, inmiddels hebben ruim 18 vrouwen deelgenomen en wordt deze nog steeds iedere maand gehouden. De tweede, online, editie volgde vanaf augustus. In no-time hadden 31 vrouwen zich hiervoor aangemeld. Totaal 49 deelnemers deden mee en waren razend enthousiast. Tijd dus voor een volgende editie! Are you in?

reviews online maancirkel

————————————————————–

Boek hier je ticket!

Deze maancirkel is een waar cadeau aan jezelf. Alles vanuit jouw hart, en toch samen met anderen. Op naar meer verbinding met jezelf, zodat jij keuzes kunt maken vanuit je hart. Want na deze maancirkel weet je hoe je datgene kunt realiseren waar je al (veel te lang) op wacht. En… Ik nodig je ook uit om soms uit je comfort zone te stappen. Want dit is waar de magie kan ontstaan. Toch?!

————————————————————–

Bekijk vast een voorproefje: 6 van de ruim 40(!) werkbladen die je ontvangt in het winter werkboek!

leven met de maan winter werkboek

————————————————————–

Nog even praktisch

Na aankoop via mijn webshop ontvang het het winter werkboek en de link naar de eerste live sessie van 14 november aanstaande.
Elke week ontvang je de maan meditatie op je digitale deurmat! Deze kun je luisteren wanneer jij maar wilt!
Je bent onderdeel van de besloten online maancirkel instagram groep. Waar je al je vragen kunt stellen en kunt kennismaken met andere maancirkel vrouwen.

————————————————————–

In de andere maancirkel zijn zoveel mooie dingen ontstaan:

  • Er werden linkjes gelegd om elkaar zakelijk te ondersteunen.
  • Deelnemende vrouwen durven elkaar om ‘hulp’ te vragen tijdens moeilijke momenten in het leven zoals overlijden en baanverlies.
  • Vrouwen zijn gelijkwaardig qua wijsheid; dit maakt dat er in gesprekken direct veel diepgang plaats vind. Iets wat als heel prettig wordt ervaren.

————————————————————–

BOEK HIER JE TICKET!

leven vanuit je hart

Wat kun je van mij, als hoedster verwachten?

Ik leer je werkelijk alles wat ik in de afgelopen 33 jaar heb mogen leren. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met werken met groepen. Inmiddels kan ik mezelf meester noemen in het creëren van groepsveiligheid. Dit proces bewaak ik dan ook met hart en ziel.
Ondertussen heb ik 2 HBO opleidingen afgerond, beide op het gebied van mensen en hun ontwikkeling en gedrag.
Ben ik opgeleid en gediplomeerd om aan de slag te gaan met systemisch werk en familieopstellingen.
Heb ik 2 mindfulness trainer opleidingen afgerond waardoor ik erkende MBSR, MBCT en MBCL trainingen mag en kan geven.
En als laatste neem ik mijn belangrijkste leerschool mee in alles wat ik doe: mijn meerdere reizen rond de wereld. Van dicht bij heb ik allerlei volkeren zien handelen. Ken ik hun tradities rondom leven en dood. Weet ik wat dankbaarheid Echt betekend en heb ik ervaren wat Ware rijkdom is (en nee, dat vind je niet in bezit…)

————————————————————–

De online maancirkel bestaat uit de live sessies, het werkboek + de maan meditaties met de volgende onderwerpen:

#1 De energie van de actuele maan
In de maancirkel winter editie maken we een reis dwars door de winter heen. We zullen de 3 manen van de energetische winter kruisen. Als eerste de Offermaan (ik open). Daarna gaan we via de Maan van de langste nacht (ik vertrouw) richting de IJsmaan (ik durf). Deze manen zullen ons leren hoe we onze wensen voor 2021 kunnen formuleren, in de grond stoppen en laten rusten. Tot ze krachtig genoeg zijn om boven de grond te komen!

#2 Dromen vanuit je hart
Keuzes maken is voor velen van ons lastig. Helemaal vrijuit kunnen dromen vanuit je hart. Zonder de prestatiedrang, of angsten van ons ego. Tijdens deze 3 maanden besteden we hier veel aandacht aan! Oefening baart kunst! Door middel van traditionele meditaties richting ons onderbewuste kunnen we dat gene aanspreken waar onze echte wensen en dromen liggen. Door de inzicht vragen uit het werkboek worden ze ook nog eens concreet en klaar om als zaadjes in de grond te stoppen!

#3De kracht van visualisatie
Ik neem je mee in de wondere wereld van de visualisatie. Wat is het? Hoe werkt het? Je gaat ervaren hoe krachtig het is om steeds een laagje dieper jouw wensen en dromen te visualiseren. We maken hier bewust gebruik van het ‘waar besteed ik mijn aandacht aan’-principe. Alles wat we aandacht geven, groeit! Dus ook je dromen.

magie in je leven

#4 Bewust rust nemen vs bewust actie ondernemen
Je gaat ontdekken dat actie niet zonder rust kan. Dat volle maan niet zonder nieuwe maan kan en de zomer niet zonder de winter. Juist om tijdens bewuste momenten rust te nemen kun je vlammen tijdens je momenten van bewuste actie. Op deze manier hou je het bouwen aan je dromen ook vol. Alles hoort bij elkaar. De zon hoort samen met de maan. De dag kan niet zonder de nacht…In deze maancirkel krijg jij alle tools zodat je weet wanneer je kunt gaan vlammen of wanneer bewust even niet!


#5 Selfcare
Selfcare is zoveel meer dan een keer oppas regelen voor je kinderen en een netflix serie kijken. Selfcare houdt in dat je rust durft te nemen op het moment dat je het nodig hebt. Zonder schuldgevoel. Selfcare houdt ook in dat je je gevoelens kunt waarnemen en aan de hand daarvan keuzes kunt gaan maken die bij jou passen. Selfcare is voor mij ook een nieuwsgierige houding ontwikkelen, waardoor je verrast kunt worden van dingen die op je pad komen en het heft in eigen hand durft te nemen. In plaats van wachten tot dingen ‘zomaar’ gebeuren.. Voor niets komt de zon op..

#6 inzicht krijgen in je eigen handelen
Door alle inzicht vragen en deelrondes leer je jezelf nog beter kennen. Ook al ben je hier al een tijdje mee bezig (was ik ook..) elke dag is er nog zoveel te ontdekken. Elke dag worden we immers wijzer. Ook de meditaties zullen je meenemen in delen van jezelf die je nog niet kende. Al deze inzichten gaan je helpen om te leven vanuit je hart. Want een bewuste keuze maken kan alleen als je ECHT weet wat je wilt, wenst, kunt en ook… waar je energie op verliest..

# 7 En natuurlijk delen met andere krachtige vrouwen
zij zijn er voor jou. Jij voor hen. Voor elkaar. Langzaam maar zeker zullen deze vrouwen jouw maanzusters worden. Een band die zoveel verder en dieper gaat dan een ‘gewone’ vriendschap!


Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is de mooiste investering je kunt doen. Het betaalt zich al-tijd terug. In dit geval met kennis, die je de rest van je leven kunt toepassen. Én met een nieuwe kring mensen, vriendschappen, die bij jou en je groeihoofdstuk passen.

De maancirkel winter editie is de meest uitgebreide vorm van online informatie delen die ik ooit heb geboden. Alles komt hier samen, ál mijn kennis over de maan energie, tradities, meditaties en vertrouwen zit hierin. De cursus heeft een totale waarde van 999.- euro. Maar omdat ik het zo toegankelijk mogelijk wil houden betaal je veel minder, namelijk €222,-

maancrikel rituelen

BOEK HIER JE TICKET !

De live sessie staan vast. Het werkboek en de meditaties kun je op elk gewenst moment invullen en beleven. Daarnaast biedt het werkboek een overzicht van je eigen ontwikkeling. En hou je mooie contacten over waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Overzicht data online sessie

14 november 20:00u nieuwe maan
30 november 20:00u volle maan
14 december 20:00u nieuwe maan
29 december 20:00u volle maan
13 januari 20:00u nieuwe maan
27 januari 20:00u volle maan

Liever zelf aan de slag?

Wil je wel aan de slag met alle thema’s maar heb je geen behoefte aan verbinden met andere vrouwen? Of komen bovenstaande data je niet uit maar wil je je wel heel graag verdiepen in de thema’s van de maan en investeren in jezelf?

Dat kan!
Want in mijn webshop bied ik zowel het winter werkboek als de maanmeditaties ook ‘los’ aan. Het winter werkboek is slechts €33,- voor 3 maanden! Dat is €11,- per maand! De maan meditaties hebben een zelfde waarde.
Koop ze nu en je betaalt voor een combi- deal van beide slechts €55,- Dat is een korting van maar liefst €11,-!
Ja ik wil het winter werkboek + de maan meditaties !

Ik hoop tot gauw! Het lijkt me fijn als je er bij bent!

Suzan
suzan@praktijknine2five.nl