Miskraambegeleiding, stilgeboorte


Miskraambegeleiding

Misschien heb je ervaring met een (herhaalde) miskraam, stilgeboorte of een afgebroken zwangerschap? Het zijn ongelofelijke ingrijpende gebeurtenissen. Met grote gevolgen.

Herken je dit?

  • Durf je niet te hechten aan je regenboogkindje omdat je bang bent ook dit kindje kwijt te raken?
  • Voel je je eenzaam en heb je het gevoel dat je bij niemand terecht kunt?
  • Schaam je je voor je lichaam en heb je het gevoel dat je hebt gefaald?
  • Voel je je schuldig naar je partner of naar je andere kinderen uit je gezin?
  • Ben je boos op je partner omdat hij/zij door lijkt te gaan met leven en jij niet?
  • Gebruik je je werk als afleiding zodat je je verdriet niet hoef te voelen?
  • Merk je dat je niet meer de moeder/ partner bent die je zo graag had willen zijn?

Neem dan even de tijd voor onderstaande… Want hoe zou het voor je zijn als deze verlangens werkelijkheid worden? Ook voor jou..?

Verlang jij naar:

• Volledige hechting met je regenboogkindje, zonder angst?
• Een leven zonder eenzaamheid?
• Genieten van en met je partner zonder dat jullie ruzie hebben?
• Leven zonder dat constante schuldgevoel?
• Weer met plezier naar je werk te kunnen gaan?
• Je weer die moeder voor je kinderen bent die je altijd was?

Een of meer keer ‘ja’ geantwoord?

Twijfel dan niet langer en neem contact met mij op. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bespreken we hoe ook jij weer verder kunt, met leven. Daarna besluiten we samen of je een coach traject bij mij zal volgen.

Ja ik heb behoefte aan begeleiding na mijn miskraam!


Aanbod

Ga jij voor coaching bij Praktijk Nine2Five, dan kies je voor een impact volle coaching! Als je kiest voor coaching bij mij dan kies je voor actie! Dan heb je ervaren dat alles wat je tot nu toe hebt gedaan niet voor je werkt.

Ik bied een plek waar je verhaal er mag zijn, al je emoties en je verlangens ook. En met precies die verlangens gaan we aan het werk. Het praten ken je al. Je eigen verhaal ken je ook. Maar hoe zorg je ervoor dat je daarmee weer verder kunt met leven?

Miskraambegeleiding
• 1 op 1 begeleiding
• 2 dagdelen van 10u tot 13u
• Mooi werkboek

Jouw investering is €555,- incl. btw

In (slechts) 2 bijeenkomsten van 3uur leer ik jou alles wat jij nodig hebt om weer die leuke ouder te zijn van je kinderen te zijn. Om verlost te worden van je schuldgevoel en niet meer boos te zijn op je partner omdat hij/zij het verdriet anders beleefd dan jij. Dat je weer echt kunt genieten van jouw leven. Met je sterrenkindje in je hart.

Waarom tijd tussen de 2 bijeenkomsten? Ik geloof er heilig in dat je tussen de leer -en inzicht momenten door ook even ruimte nodig hebt om alles te laten zakken. Namelijk verder leren leven na verlies.

Ja ik wil contact met Suzan en plan een datum!

Locatie: ‘Het Julius’, Julius Röntgenlaan 20 te Dieren

Verder leven na een miskraam

Verder leven na een miskraam kan! Zonder schuldgevoel. Zonder angst. Na het volgen van mijn 5 stappen programma zul je weer in staat zijn te lachen. Voel je je meer aanwezig en kun je je beter concentreren. Ook leer ik je hoe je heel bewust tijd kunt maken voor het kindje wat je moet missen. Zodat ook dit kindje een mooie plek krijgt in jullie gezin. Soms met verdriet, maar vooral met heel veel liefde!


Je bent niet de enige!

Veel zwangere vrouwen krijgen helaas te maken met verlies in de zwangerschap. Uit cijfers blijkt dat er zo’n 20.000 miskramen per jaar plaatsvinden. Daar komen niet geregistreerde miskramen en kindjes die in een later stadium van de zwangerschap komen te overlijden nog eens bij. Het aantal afgebroken zwangerschappen zijn nog hoger.

Neem contact op

Rituelen rondom verlies en dood

Op 20 december 2020 organiseer ik een dag geheel in het teken van rouw en verlies. Op deze dag gaan we aan de slag van 10.00u tot 17.00u met dit thema. Met elkaar, en tegelijk alleen, doen we 5 krachtige rituelen die helpen meer rust in je leven te krijgen na een miskraam, of ander verlies in je leven. Jouw bijdrage voor deze dag is slechts €222,- incl btw en uitgebreide lunch

Aanmelden voor deze dag kan hier