Ontvang gratis het eerste deel uit mijn werkboek
"Anders omgaan met verlies"

Mindfulness, MBSR, in Rheden, Dieren, Doesburg


Naast coaching bied ik ook mindfulness in Dieren. Ik bied mindfulness bij verlies en rouw. En mindfulness speciaal voor moeders. Uit ervaring weet ik hoe prettig het is om gelijk gestemden in een groep te hebben. Klik op een van de onderstaande links welke voor jou van toepassing is. Voor vragen mail me gerust!

Data mindfulness lessen in Dieren
8-weekse training mindfulness bij verlies en rouw:

Dinsdagavond van 19:15u tot ongeveer 21:30u
Cursus juni
2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli & 21 juli

4-weese mindfulness voor mama in Dieren
Woensdagochtend van 9.15u tot ongeveer 11.15u
cursus juni
3 juni, 10 juni, 17 juni & 24 juni

Binnenkort meer informatie over de mindfulness zomercursus!

Alle cursussen vinden plaats in ‘Het Julius’, Julius Röntgenlaan 20 te Dieren

Neem contact op