Kinderwens

Als zwanger worden niet vanzelf gaat
Het is je allergrootste wens, zwanger zijn en een kindje op de wereld zetten. Op het moment dat je dit besluit genomen hebt lijkt het wel alsof de hele wereld zwanger is. Overal zie je vrouwen met mooie babybuikjes lopen. Wat zou jij ook zo graag zo’n mooie buik willen hebben.
Je bent ongeveer zes maanden aan het ‘proberen’ en de ovulatiesticks zijn in huis. Nu gaat het ook jullie vast lukken. Maar nee, weer niet. En de volgende maand ook niet. Tot overmaat van ramp gaat je omgeving zich ermee bemoeien. “Goh wordt het niet eens tijd voor een baby? Jullie zijn toch al even samen”. Steeds weer zeg je dat je er nog niet zo’n behoefte aan hebt. Dat jullie samen nog een mooie reis willen maken of dat het dit jaar echt niet gaat vanwege je carrière. Maar ondertussen….

Iui en Ivf
Ondertussen ben je een jaar verder. Nog steeds geen baby en een verwijzing naar de gynaecoloog volgt. Weg romantisch idee van zwanger worden. En als bonus krijg je onderzoeken, spannende dagen, verschillende uitslagen en zelfs een iui of een ivf-traject met de daarbij beorende hormonen. Je stempelkaart bij de gynaecoloog raakt aardig vol en je weet inmiddels de namen van de coassistenten. Dit is niet zoals je zwanger worden had bedacht…
Dit slopende medische traject heeft veel invloed op jullie relatie, je eigen gemoedstoestand en op je werk. Al je vrije dagen vullen zich met ziekenhuis afspraken en je stresslevel stijgt tot ongekende hoogte. Die spanning zit je in de weg. Want om zwanger te worden moet je juist zo ontspannen mogelijk zijn. Dit lijkt onmogelijk! Want hoe dan..!

60 days coaching
Ik bied een uniek 60 dagen traject aan waarin jij je weer leert ontspannen. Tijdens het traject hebben wij wekelijks contact. In sessies van 1.5u ben ik er voor jou. Luister ik naar jou. En bovenal leer ik jou welke ontspanningstechnieken je tijdens het iui of ivf-traject kunt toepassen. Hoe je kunt door ademen tijdens een vervelende ingreep. Ook leer je hoe je je aandacht kunt verzetten na een teleurstelling of tegenslag zodat je de moed er in blijft houden. Kortom een doelgerichte en effectieve coaching waren we samen werken als je er doorheen zit. Voor als je zeer normale gevoelens hebt voor een niet normale situatie.

Hoe zien de sessies eruit? Online, zodat je ook deel kunt nemen wanneer je zo moe bent van alle hormonen dat je eigenlijk je huis niet uit wilt.

Hoe zou het voor je zijn als je met een rustig hoofd de dokterskamer binnenwandelt? Hoeveel zou het je waard zijn als je ‘s avonds na het doen van een fijne, eenvoudige oefening zonder gepieker in slaap zou kunnen vallen?
Prijs van het 8 weken ontspanningstraject is 670,- incl btw

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Dan doen we een gratis proefsessie van 30min en voel je gelijk wat mijn oefeningen voor je doen!

Voor vragen mail naar suzan@praktijknine2five.nl


Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Suzan Brussee -Buijs

Wie ben ik?
Mijn naam is Suzan, 31 jaar. Getrouwd. Moeder van 4 kindjes. Helaas kan ik er ‘s avonds maar 2 in bed stoppen…
Sinds kort woon en werk ik in het prachtige Dieren. Met als voortuin rivier de IJssel. Lees hier meer over mij.