Kinderwens en zwanger worden

wensouders

Als zwanger worden niet vanzelf gaat
Het is je allergrootste wens, zwanger worden en een kindje op de wereld zetten. Op het moment dat je dit besluit genomen hebt lijkt het wel alsof de hele wereld zwanger is. Overal zie je vrouwen met mooie babybuikjes lopen. Wat zou jij ook zo graag zo’n mooie buik willen hebben.
Je bent ongeveer zes maanden aan het ‘proberen’ en de ovulatiesticks zijn in huis. Nu gaat het ook jullie vast lukken. Maar nee, weer niet. En de volgende maand ook niet. Tot overmaat van ramp gaat je omgeving zich ermee bemoeien. “Goh wordt het niet eens tijd voor een baby? Jullie zijn toch al even samen”. Steeds weer zeg je dat je er nog niet zo’n behoefte aan hebt. Dat jullie samen nog een mooie reis willen maken of dat het dit jaar echt niet gaat vanwege je carrière. Maar ondertussen….

Iui en Ivf
Ondertussen ben je een jaar verder. Nog steeds geen baby en een verwijzing naar de gynaecoloog volgt. Weg romantisch idee van zwanger worden. En als bonus krijg je onderzoeken, spannende dagen, verschillende uitslagen en zelfs een iui of een ivf-traject met de daarbij behorende hormonen. Je stempelkaart bij de gynaecoloog raakt aardig vol en je weet inmiddels de namen van de coassistenten. Dit is niet zoals je zwanger worden had bedacht…

Jij
-Je bent boos! Want JIJ had de eerste van je vriendinnen groepje moeten zijn die haar zwangerschap aankondigt.
-Je voelt je schuldig tegenover je partner, dat je hem/haar geen kindje kunt bieden.
-Elke maand moet jij je opnieuw opladen met hoop en elke maand volg weer die teleurstelling.
-Je bent door je vrije dagen heen en je voelt je genoodzaakt dit op je werk te vertellen. Maar eigenlijk schaam je je dood. Wat zullen ze wel niet vinden..

Elke seconde van de dag ben je met zwanger worden bezig en de eerste de beste die tegen je zegt dat je het los moet laten krijgt de wind van voren. Die spanning zit je in de weg. Want om zwanger te worden moet je juist zo ontspannen mogelijk zijn. Dit lijkt onmogelijk! Want hoe dan..!

Aanbod
– 8 weken lang 1u coaching
– online sessies dus gewoon thuis waar jij je veilig voelt
– meditatie en ontspanningstechnieken
– meditatie bestanden
– werkmap

Tijdens deze weken luister ik naar jou. En bovenal leer ik jou welke ontspanningstechnieken je tijdens het iui of ivf-traject kunt toepassen.
Hoe je kunt door ademen tijdens een vervelende ingreep. Ook leer je hoe je je aandacht kunt verzetten na een teleurstelling of tegenslag zodat je de moed er in blijft houden.

Jouw investering? €495 ,- excl btw


Controle
Over een zwangerschap heb je geen controle. Hoe graag we dat ook zouden willen. Maar je kunt wel leren hoe je met de situatie kunt omgaan zoals deze werkelijk is. Hierdoor kost het je niet meer energie dan nodig. Omdat je leert samenwerken met je lichaam, in plaats van het tegen te werken.
Het leert je omgaan met alle hormonen en de daarbij gepaarde emotionele rollercoaster. Kortom een doelgerichte en effectieve coaching waarin we samenwerken als je er doorheen zit. Voor als je zeer normale gevoelens hebt voor een niet normale situatie.

Coaching per cyclus
Wil je liever de optie ophouden en per cyclus kijken of je doorgaat met het traject. Ook dat kan!

Je krijgt:
– 4 weken 1u coaching per week
Liefst starten aan begin van nieuwe cyclus
– Online sessies dus gewoon thuis waar jij je veilig voelt
– Meditatie en ontspanningstechnieken
– Meditatie bestanden
– Werkmap
Jouw investering? €285,- excl btw.

Wachtweken
Losse sessies coach sessie kunnen natuurlijk ook. Deze kun je geheel inzetten wanneer jij er behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld tijdens die ellendige wachtweken.. Prijs per losse sessie 95,- excl btw.
Zit je momenteel in de wachtweken of komen ze er voor jou binnenkort aan?
Laat dan hier je gegevens achter, dan stuur ik je 3 praktische tips om de wachtweken met minder stress door te komen!


Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Dan doen we een gratis proefsessie van 30min en voel je gelijk wat mijn oefeningen voor je doen!Algemene voorwaarden en privacyverklaring