Ontvang gratis het eerste deel uit mijn werkboek
"Anders omgaan met verlies"

Aanbod


Verliezen van je kindje

Hieronder vind je het coaching aanbod van Praktijk Nine2Five. Het verlies van je kindje draag je voor de rest van je leven met je mee. Met Praktijk Nine2Five heb ik als doel dat ouders het gemis met zich mee leren dragen. Zonder het weg te stoppen maar ook zonder dat ze verdrinken in hun verdriet. Het verdriet na het verliezen van je kindje verwerk je niet. Moet je ook niet willen verwerken. Maar het moet wel draagbaar zijn..

Herken jij dit?

Wil jij je verhaal delen omdat je het gevoel hebt dat niemand naar je wilt luisteren?
Ervaar je hinder in het dagelijks leven. Misschien ben je vaak moe, somber, heb je een kort lontje of heb je minder energie. Ben je vaak afwezig of functioneer je minder goed op je werk. Dit kunnen allemaal symptomen zijn van onverwerkt verdriet.

Hoe zou het voor je zijn om geen hoofdpijn meer te hebben?
Om weer met plezier naar je werk te kunnen gaan?
Hoe zou het voor je zijn als een dierbare je een kus gaf en je deze echt weer zou kunnen voelen?

Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen. Dan plannen we een geheel gratis 30min kennismakingsgesprek en kunnen we samen jouw unieke verdriet draagbaar maken.

Wat bied ik?
Omdat jij in een moeilijke situatie zit maak ik het voor jou makkelijk! In welke van de volgende situaties herken je jezelf?

Losse sessies. Je weet je even geen raad meer en wilt op zeer korte termijn een coachingsgesprek zodat je de dag weer door kunt. Duur van het gesprek 60min.
Prijs losse sessie: 85,-

Systemische kijk op het gezin. Je hebt een specifieke vraag over hoe en wanneer je je andere kinderen uit je gezin verteld over jouw miskraam, stilgeboorte of abortus. Tijdens deze sessie van 2u leer ik je hoe je dit moeilijke gesprek kunt aanpakken. Waar je het gesprek mee kunt beginnen. We zullen jouw gezin ook systemisch gaan bekijken, zo zorgen we ervoor dat iedereen de juiste plek in het gezin krijgt. Deze specifieke coaching heeft als resultaat dat alle kinderen in het gezien en erkent worden. Hierdoor ontstaat er weer rust in jouw gezin.
Prijs verlies in het gezin: 150,-

8 weken mindfulness en verlies. Je hebt te maken gehad met verlies, van je kindje en van je gezondheid, je relatie of je baan. Hierdoor heb je het gevoel dat je jezelf bent verloren. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft. Je hebt het gevoel geen adem meer te kunnen halen. Ik leer je in een speciaal traject van 60 dagen middels coaching en ademtraining hoe je de regie terug pakt over jouw leven. Tijdens deze 60 dagen hebben we iedere week een coach sessie van 1u via een online Skype gesprek. Dat betekent dus 8 keer 1u. Omdat de sessies online zijn kun je ook als je te moe bent om in de auto te stappen. Gedurende deze periode motiveer en begeleid ik je naar meer energie, controle over je emoties en leer je de kracht van de ademhaling. Daarnaast leer hoe je het verlies soms gewoon even naast je neer kunt leggen. Bijvoorbeeld tijdens dat belangrijke werkoverleg.
Prijs mindfulness en verlies: €495,-

Coaching aan de IJssel. Je bent je kindje verloren, in de zwangerschap of vlak daarna. En niet alleen jouw leven maar ook dat van je gezin staat op zijn kop. Misschien komt die miskraam of die abortus van jaren geleden steeds weer naar boven. Voel je je schuldig. Ben je zwanger na een miskraam of abortus en durf je niet te genieten van deze zwangerschap.
Kun je door je verdriet geen adem meer halen.
Wil je het verlies en verdriet niet langer je leven laten bepalen? En ben je toe aan een break om daarna weer verder te kunnen leven on your terms? Weer kunnen genieten van kleine dingen en ook dat er meer balans komt in je leven. Kom dan naar mij toe!
In 24u (incl overnachting aan de IJssel!) gaan wij samen een op een aan de slag.
We doorlopen samen een uniek en in de praktijk bewezen 5 stappen plan, waarna jij je lichter en meer aanwezig zult voelen.
Prijs 24u coaching aan de IJssel: 745,-

Neem contact met mij op als jij je in één van bovenstaande situaties herkent, naar de uitkomst verlangt en er klaar voor bent om te kiezen je leven niet langer te leiden door verlies.