rustmomenten

Gratis 21 mindfulness oefeningen


Voor meer rust in dagelijks leven

Gratis 21 mindfulness oefeningen. Wie wil dat nou niet? Met zoveel trots presenteer ik mijn e-book: 21 rustmomenten in tijden van onrust. Met als doel om de sleur van je dag te doorbreken. Om die glimlach op je gezicht te toveren als het eigenlijk een ‘off-day’ voor je is. Juist nu, in een wereld waar er zoveel stress en spanning heerst. De vrolijkheid verder van ons huis lijkt en de automatische piloot zorgt dat we de mooie, kleine, spontane dingen in het leven niet kunnen zien.

“Mijn hoofd blijft maar doorgaan met malen”
“Ik ervaar steeds meer stress en spanning en weet niet goed hoe ik dit moet stoppen”
“Sinds ik moeder ben verlang ik naar een moment voor mezelf maar het lukt me maar niet om het in te plannen”
“Ik heb geen tijd”
“De laatste tijd heb ik een kort lontje. Ben sneller boos en geïrriteerd”
“Voor mijn gevoel moet ik het allemaal alleen doen”

Herkenbaar? Download dan super snel dit gratis ebook met 21 mindfulness momenten!

gratis ebook 21 rustmomenten

Terug naar de ervaring

Dit ebook haalt je uit je hoofd. Neemt je mee terug naar de ervaring van onze zintuigen. Ik wil je laten ervaren wat er met je gebeurt als je heel bewust aandacht aan 1 ding besteed. Hoe je hoofd als vanzelf ‘leeg’ lijkt te worden en een gevoel van rust het overneemt.

Laat je verwonderen, (her)ontdek de kracht van fantasie, van de natuur, van schrijven en van maken. Sommige rustmomenten zullen direct bij je aansluiten en blije herinneringen oproepen. Andere rustmomenten roepen wellicht wat weerstand op. De uitdaging is dan om te onderzoeken waar de weerstand vandaan komt..

“Wist je dat binnen 24u na de lancering het ebook al bijna 50x is gedownload! Je bent dus zeker niet de enige die verlangt naar meer rust!”

gratis 21 mindfulness oefeningen

Gratis 21 mindfulness oefeningen

Het ebook bestaat uit 21 mindfulness oefeningen. Ook wel 21 rustmomenten genoemd. Elke dag ontvang je in je email een rustmoment. Gedurende 21 dagen! Daarnaast vind je uitleg waarom het werkt! Ik heb dit onder verdeeld in 4 categorieën: natuur, ons lichaam, schrijven en mindulness. Een totaal van 33 pagina’s!

Ik heb het helemaal voor jou gemaakt. Omdat ik hoop dat rust en vreugde terug in onze huizen zal dringen. Zelf heb ik mogen ervaren dat ware rust en geluk heel dicht bij onszelf ligt. Dit ebook bied je de mogelijkheid om dit zelf, geheel gratis ook te ontdekken en te voelen!

Download hieronder je ebook!

Meer rust!

Misschien wil je meer. Voel je dat het echt klaar is nu die stress en dat gepieker. Verlang je naar een leven meer in balans? Heb je het ebook gedownload, merk je dat de oefeningen je helpen maar lukt het niet de rust verder te implementeren? Dan is de online 1 op 1 mindfulness training wat voor jou! In 56 dagen leer ik je tijdens 8 sessies hoe je dat zelf kunt gaan doen.

We beginnen bij het stoppen van je automatische gedachten en reactiepatronen. Vervolgens nemen we je gedachten onder de loep en ga je zelf aan de slag hoe je deze, vaak beperkende gedachten, kunt veranderen. Niet voor niks wordt mindfulness steeds vaker door (huist)artsen, neurologen, psychologen en psychiaters geadviseerd bij (langdurige) stress, spanning, piekeren, burn-out en zelfs depressieve klachten.

Voor meer info over de mindfulness training klik hier!

Door wie? Suzan geeft de training en coacht je om helderheid te krijgen in jouw gedachten en waar je stress en spanning vandaan komt. Suzan rondde meerdere opleidingen af tot gecertificeerd Mindfulness trainer (MBSR, MBCT & MBCL). Daarnaast is ze gediplomeerd in systemisch werk en systemische familie opstellingen. Staat ze bekent om haar fijne stem voor meditaties en visualisaties. Leidt zowel online als offline maancirkels waarin al meer dan 40 vrouwen deelnamen en door haar fijne energie ook steeds terugkeren.