Ontvang gratis het eerste deel uit mijn werkboek
"Anders omgaan met verlies"

Coaching bij verlies


De impact van verdriet

Waarom coaching bij verlies?
Je voelt je verdoofd en verslagen… De oorzaak ligt in het verdriet wat je met je mee draagt… Het zorgt ervoor dat je de grappen van vriendinnen niet meer kunt horen. De knuffel van je lief niet meer kunt voelen. Dat je die mooie plek tijdens je vakantie niet meer kunt zien.

Je voelt je boos. Waarom moet jou dit overkomen?! Je voelt je moe alsof al je energie uit je wordt getrokken. En tegelijk voel je je verlamd. Geen stap kun je meer zetten zonder hier aan te denken. Nota bene jij; jij die altijd alles aan kon. De gangmaker van de groep. Die altijd klaar stond voor anderen. En nu niet. Terwijl de rest van de wereld doorgaat en jouw gevoelens lijkt te vergeten zit jij vast. Alleen.

Nooit had jij gedacht dat verdriet, het gemis en het verlangen zoveel impact op je zou hebben. Dat je zo ver verwijderd zou raken van de persoon die je altijd was. Nu is er alleen dat verdriet. Je weet niet meer wat je ermee moet doen. En of je ooit die persoon van voor dit verdriet zal worden..
De oorzaak is verlies. Recent of iets langer geleden heb jij te maken gehad met verlies. Het verlies heeft je overmeesterd. En nu ben je jezelf kwijt..


Hoe zou het voor je zijn als…

  • Verlang jij er naar dat je de zon weer op je huid kon voelen?
  • Wil jij niet meer boos zijn op die vriendin die haar zwangerschap aankondigt omdat jij vind dat jij de eerste van jullie groepje had moeten zijn?
  • Zou jij ook graag met oprechte plezier naar je werk gaan in plaats van dat het een afleiding van je verdriet is?
  • Ben je er klaar mee dat je je eenzaam in je relatie voelt omdat het lijkt dat je partner wel door gaat met leven maar jij niet?
  • Wil jij gewoon weer die leuke moeder voor je kinderen zijn die je voor dit verdriet was?
  • Wil je niks liever dan weer ‘normaal’ verder kunnen met leven maar weet je gewoon niet hoe?

Jezelf hervinden

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Suzan. Door mijn eigen ervaring met verlies, het bijbehorende verdriet, en mijn weg om hiermee om te gaan en verder te kunnen leven, ben ik mij gaan professionaliseren om ook anderen te kunnen coachen hoe om te gaan met verlies en verdriet. Zodoende heb ik Praktijk Nine2Five op gezet. Een plek waar je weer leert leven na het intense verdriet wat jou is overkomen.

Praktijk Nine2Five is er voor jou, als het anders loopt in het leven. Als je moet dealen met verdriet zonder dat je ooit echt heb geleerd wat het is.


Samen werken aan verlies

Suzan Brussee, coaching bij verlies

Ik ben een holistische coach. Alle pijn en verdriet zijn er niet zomaar, maar het wil je iets leren, iets laten zien.
In kleine groepen (min 2, max 6 deelnemers) coach ik iedereen die worstelt met de ‘Hoe’ vraag. “Hoe kan ik verder leven?” Vaak zeggen mensen: “Ik wil wel, maar ik weet niet hoe?”
Ik ben eerlijk. Ik ben een kei in luisteren en samenvatten maar ik ben nog sterker in het verbinden van mensen. Aan luisteren heb je in het begin heel veel, maar uiteindelijk niks. Met elkaar gaan we jouw unieke verdriet omzetten in kracht en actie. Vanuit verbinding. Je ervaart dat je niet de enige bent in het ervaren van verdriet. Door de groep zul je ervaren hoe normaal het is hoe jij je voelt. De energie van de groep helpt je om zelf ook aan de slag te gaan. Zonder daar een oordeel aan te geven, zonder het anders te willen. Want dit is nou eenmaal jouw werkelijkheid. Jouw realiteit. En hoe meer je dat durft te zien, kan je ervaren wat het je geeft. Daarom ben je welkom bij mij.


Voor wie?

Ik werk samen met vrouwen en mannen die te maken hebben gehad met het overlijden van iemand uit je gezin. Dit kan o.a. zijn:

Hoe ziet de coaching er uit?

• 4 dagdelen van 10u tot 13u, verspreid over 3 maanden
• Aansluitend lunchen we samen
• Voldoende koffie/ thee en lekkers
• Mooi werkboek
• Onbeperkt aantal u onlinecoaching na deze vier sessies

Jouw investering om verder te leven, met je verlies is slechts €395,- excl. btw

Weet je dat je weer kunt leren om te genieten van het leven? Zonder schuldgevoel? Het kan echt! Jouw eerste stap? Neem geheel vrijblijvend contact op met mij dan vertel ik je hoe we dit samen kunnen bereiken. Ik ben er voor je en vertel je heel graag hoe ook jij je weer gelukkig kunt voelen!

Coachingsdagen
De data van de eerste volgende groepscoaching zijn:
14 februari
6 maart
27 maart
17 april

Locatie: ‘Het Julius‘, Julius Röntgenlaan 20 te Dieren

Volgende groep start in september. Bij voldoende animo (minimaal vier mensen) kan er ook een extra groep starten in mei! Voor vragen, mail me gerust.

Neem contact op