NEL Magazine Blog


Nel Magazine

Wat een eer dat ik vanuit mijn werk als verliescoach ben gevraagd door Maartje van NEL Magazine om een blog te schrijven.

Nel Magazine

Dat heb ik gedaan. Met veel liefde.
In het blog geef ik drie tips hoe je om kunt gaan met een ‘overdosis’ aan verhalen over verlies en verdriet.

Ik vind het ontzettend positief dat er steeds meer initiatieven zijn die oproepen tot het delen van verdriet. Net als NEL Magazine graag deelt, doe ik dat ook. Verhalen over verliezen van je kindje, niet zwanger kunnen worden of burn-out en ziekte.
Maar het delen van deze verhalen heeft ook een keerzijde.
Het kan zijn dat je door het lezen van verhalen van andere zelf ook weer wordt geconfronteerd met je eigen gemis, verdriet, zorgen en angsten.

drie tips bij lezen emotionele verhalen

In het blog voor NEL Magazine geef ik drie tips hoe je jezelf kunt beschermen dat deze goedbedoelde mooie verhalen geen lasten worden. Dat je niet wordt overvallen door je eigen emoties op het moment dat je er even geen zin in hebt of ruimte voor hebt.

Delen is lief!

Klik op onderstaande knop voor de link.

Heb je zelf behoefte aan begeleiding na een stilgeboorte of miskraam?
Ik help je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *