Bewustzijn


Suzan biedt verschillende bewustzijn programma’s aan.

1. Gratis 21 mindfulness oefeningen

Dit bewustzijn programma is GRATIS!! Gratis 21 mindfulness oefeningen. Wie wil dat nou niet? Met zoveel trots presenteer ik mijn e-book: 21 rustmomenten in tijden van onrust. Met als doel om de sleur van je dag te doorbreken. Om die glimlach op je gezicht te toveren als het eigenlijk een ‘off-day’ voor je is. Juist nu, in een wereld waar er zoveel stress en spanning heerst. De vrolijkheid verder van ons huis lijkt en de automatische piloot zorgt dat we de mooie, kleine, spontane dingen in het leven niet kunnen zien.

Klik hier!

bewustzijn

2. Gratis: Minder piekeren met 5 gouden tips!

Piekeren! Een druk en onrustig hoofd die keer op keer met je aan de haal lijkt te gaan. Tot nu! Want met deze minder piekeren 5 gouden tips zul je snel minder piekeren! Ik zeg je wel eerlijk.. Het kan zijn dat je dingen anders zal doen dan dat je nu doet..!

Oke… iets zegt mij dat..

• Je altijd klaar staat om anderen te helpen
• Je een druk leven leidt en dit ook prettig vind
• Je zowel thuis als op je werk de spil in het web bent
• Je dingen niet snel met anderen deelt
• Je het wel het gevoel hebt dat het huishouden zonder jou in elkaar stort
• Niemand weet dat je regelmatig aan het piekeren bent
• Je eigenlijk te veel dingen doet die jezelf niet zou willen, maar het gevoel hebt dat er geen andere keuze is.

KLIK HIER OM NAAR DE PAGINA TE GAAN

3. Meer rust in 56 dagen!

Dit bewustzijn programma is een bijzondere! Deze 1 op 1 training is bedoeld voor iedereen de simpelweg smacht naar een leven met minder stress, minder piekeren en minder haast. Het is een waar ‘onthaast’ programma dat aan het einde van de 56 dagen resulteert in meer rust in je hoofd, meer verbinding met je zelf en kun je beter je eigen grenzen aangeven en bewaken!

Meer info klik hier!

van onrust naar rust

4. Themadag “Verbinden met jezelf”

Op 20 december 2020 organiseer ik de themadag “Verbinden met jezelf”. Ben je klaar om die handrem los te laten? Klaar om de droom die je al langer hebt te realiseren? Om te leven vanuit jouw hart? En om onderstaande woorden in de mond te nemen?
“Ik neem ten volle de verantwoordelijkheid voor mijn eigen successen in het leven. Ik verschuil me niet langer achter iets wat me kleiner maakt dan wie ik ben? Alleen ik heb de sleutel voor het realiseren van mijn droom”.

Voel je dat er iets kriebelt? Merk je een onderbuik gevoel wat zegt “ja” ? Weet je intuïtief dat dit over jou gaat maar vind je het spannend?

LEES GAUW MEER

Verbinden met jezelf

5. Winter maancirkel

Tijdens de winter maancirkel leer je alles om te winter beter dan ooit door te komen!

Je leert o.a.:

  • Waarom hebben zoveel mensen last van een winter depressie?
  • Hoe komt het dat we ons vaak zo moe voelen tijdens de winter?
  • Wat doet de natuur in de winter?
  • Wat kunnen wij als mensen hiervan leren?

Ook bespreek ik wat we in de maatschappij in de winter massaal doen, terwijl ons eigenlijk het tegenovergestelde wordt gevraagd…
Ik geef je concrete tips hoe ook jij kunt verstillen in hectische dagen. En ik leer je waarom het essentieel is dat je rust neemt.

Aanmelden dus


8 weekse Mindfulness training

Een 8 weekse mindfulness training in Rheden, Dieren of Doesburg volgen? Dat kan bij Praktijk Nine2Five. De specialist voor het vergroten van je bewustzijn en het verlagen van je stress, spanning, onrust, verdriet en gepieker.

“Ik ervaar veel stress. Zowel thuis als op mijn werk”
“Ik heb het gevoel dat ik niet meer kan genieten van dingen”
“Ik verlang naar tijd voor mezelf”
“Ik voel me opgelaagd”
“Als het zo doorgaat ben ik bang dat ik een burn-out krijg”

“Als iemand vraagt hoe het gaat zeg ik stevast ‘druk druk druk’, ik ben dit zo zat”

De kans is groot dat je je hierin herkent

Hi, wat goed dat je zelf realiseert dat er iets anders moet! Maar het kan me voorstellen dat je nog niet precies weet wat dan. Wist je dat 1 op de 7 werknemers stress ervaart? Je bent dus niet de enige. En je kunt er wat aan doen! Het antwoord is een mindfulness training.

Mindfulness online training

Voor aanmelden en meer info klik hier